Mijn visie

 

Welkom bij Coup de feu

Mijn eerste jeugdherinneringen gaan terug tot de tijd dat ik als kleine uk mijn mama in de keuken wilde helpen.
Ik nam een plastieken zak en zette die op mijn hoofd als ‘toque’ of koksmuts.
Een jongensdroom ontstond...
In de jaren die volgden, hielp ik mama meer en meer.

Ik was steeds meer overtuigd van het antwoord op de vraag ‘En wat wil jij worden, ventje?’ Het antwoord was steevast:
‘Kok, mijnheer, kok mevrouw!’.

 

Foodconcept

Eten is voor mij zoveel meer dan ingrediënten combineren tot een gerecht.

Het is een sfeer scheppen, een beleving creëren voor mijn gasten.

Het is het uiten van mijn passie voor koken.

Tijdens de coronapandemie, herbekeken we onze mogelijkheden.
We gingen van start met take-away in een concept barbecue & grill.
Een passie waar ik altijd van heb gehouden.

In deze periode van lockdown startten we ook onze particuliere verkoop van bbq-toestellen op.

Feest, event of B2B

Jullie kunnen bij ons terecht voor een klassieke barbecue maar ook voor een walking diner of gastronomisch diner op de grill.
Samen met jullie gaan we graag op zoek welk concept past bij jullie feest en wensen.
Wij kunnen ook voor jullie mee op zoek gaan naar locaties om jullie feest te laten doorgaan.
Echte pareltjes, de feestlocaties waar wij mee samenwerken!

Benieuwd naar ons concept?
Klik gerust verder om onze formules te ontdekken.